+381 31 571 646 office@belplastcompany.com

FOLIJE ZA
GRAĐEVINSKU
INDUSTRIJU

Folije za
građevinsku industriju

• stretch hood
• termo hauba
• folija za stiropor
• podne folije
• ostale folije

Stretch hood

Pre 18 godina smo prvi na prostorima bivše Jugoslavije razvili revolucionaran način pakovanja i sve do danas zadržali vodeću poziciju.
Reč je o STRETCH HOOD foliji koja funkcioniše po principu hermetičkog pakovanja paleta sprečavajući da Vaš proizvod dođe u kontakt sa bilo kakvim uticajem iz spoljne sredine, snažno čuvajući sve ono sto se ispod folije na paleti nalazi.
Tehnologija pakovanja STRETCH HOOD folijom podrazumeva poboljšan kvalitet pakovanja. Palete upakovane STRETCH HOOD folijom apsolutno su vodootporne.

Sa običnom i streč folijom postižete samo horizontalno zatezanje palete, sa STRETCH HOOD folijom imate zatezanje u vertikalnom i horizontalnom smeru što znači da je roba pritisnuta i nadole prema paleti. U poređenju sa običnom i termoskupljajućom folijom, STRETCH HOOD folija mnogo čvršće i jače drži robu na paleti. Ova tehnologija ne iziskuje toplotne komore, niti bilo kakvu vrstu zagrevanja, što doprinosi velikoj uštedi energije.

STRETCH HOOD folija se ne lepi za robu koja se nalazi na paleti. Korišćenje termoskupljajuće folije može dovesti do oštećenja na materijalima kao što je metalizirana plastika usled njenog prijanjanja uz robu tokom termoprocesa.
STRETCH HOOD folija Vam pruža šansu da budete veoma brzi. Sa jednom mašinom za pakovanje možete lako zapakovati i više od 300 paleta za sat.
Optička svojstva STRETCH HOOD folije su mnogo bolja u poređenju sa ostalom folijom za paletno pakovanje. Ona ima izuzetnu providnost i visok sjaj.
Da biste postigli maksimalnu rentabilnost u pakovanju paleta morate koristiti STRETCH HOOD foliju vrhunskog kvaliteta. Možete imati najbolji sistem za pakovanje, ali ako nemate adekvatnu foliju za rad, taj sistem će trpeti zastoje u radu i nepotrebna prepakivanja robe.

Bel Plast STRETCH HOOD folija je kompatibilna sa svim linijama za pakovanje paleta STRETCH HOOD folijama.

Termo hauba

Termo hauba predstavlja još jedan od savremenih načina paletnog pakovanja proizvoda uz maksimalnu zaštitu sadržaja na paleti. Pakovanje termo haubom zahteva toplotni tunel, brener ili se samo jednostavno navuče preko palete. Proizvod upakovan na ovaj način ostaje zaštićen od svih spoljnih faktora. Termo hauba se može proizvesti u bilo kojoj dimenziji i veličini.

Folija za stiropor

Folija za stiropor je jedna od najtraženijih folija kada je reč o građevinskim folijama. Već dugi niz godina našim kupcima nudimo najkvalitetnije 20-mikronske folije za pakovanje stiropora u svim štamparskim kolorima.
Najnovija petoslojna proizvodna linija marke Alpine Hosokawa, za naše kupce proizvodi foliju najboljih performansi kada je reč o frikciji, istezanju i probijanju.

Sve folije mogu biti štampane po želji kupca sa najkvalitenijim bojama Sun Chemicals i Flint grupe.

Sve folije mogu biti štampane po želji kupca sa najkvalitenijim bojama Sun Chemicals i Flint Groupe.

Podne folije

Podnu foliju izrađujemo u svim dimenzijama i kolorima po zahtevima kupaca.

KONTAKT

Adresa
Bela Zemlja, 31311 Užice, Srbija

Telefon
+381 31 571 646;
+381 31 571 626;
+381 31 572 822;

Mail
office@belplastcompany.com

Direktor
Sanja Marković
sanja@belplastcompany.com

Finansijski direktor
Jelena Rađenović
jelena@belplastcompany.com

Komercijalni direktor
Mira Obrenović
mira@belplastcompany.com